Træning af din hest

Til dig der ønsker at få trænet din hest i den retning du kunne tænke dig

Jeg tager heste i træning på Stald Birkegaarden. Træningen kan både være med henblik på tilridning, gangartstræning, genoptræning, trænger til et boost, eller hvis du blot ikke har tid til at ride din hest i en periode.

Heste er følsomme og har lige så stor en personlighed som os mennesker. Derfor lægger jeg vægt på at imødekomme hver hest. Jeg tilretteligger træningen i forhold til ejerens ønske, men tilpasser det så det giver mening i forhold til hestens kondi, mentalitet, samt uddannelsesniveau. Mit mål er at hesten er med mig hele vejen når jeg træner den, både mentalt og fysisk. 

Jeg tilbyder også gerne en kombination af træningen af hesten og undervisning af ejer. Her vil jeg træne hesten de fleste gange i ugen, hvor du som ejer får undervisning minimum 1 gang i ugen. Dette kan være en fordel for nogle, afhængig af hvilken målsætning ejer har, til både hest og en selv. På denne måde lære I begge to på samme tid. 

Du kan læse Træningskontrakten herunder:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig!