Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Kirsten Andreassen 

"Som ny i islænderverdenen og med en hest som ikke viste den helt store

motivation, var det vigtigt for mig, at finde en underviser, som kunne
guide mig, men med indsigt i hesteadfærd, så det blev et samarbejde
mellem hesten og jeg. For mig har det været og er virkelig motiverende at
benytte mig af Dianas tilgang både på det praktiske - visuelle og
teoretiske plan. Derudover så foregår undervisningen i en positiv og rolig
atmosfære - der lærer jeg bedst - der er plads til offdage hvor alt går i
ged - grinedage hvor ens rideevner bliver udfordret og mere følsomme
dage hvor man er nem at slå ud"

Stine Wind

"Jeg kontaktede Diana via Facebook, ang. ridning til min datter på 12 år Luna. Med det samme fandt, vi en tid til start, og vi blev mødt på Birkegaarden med forståelse og professionalitet. Luna, er som person en smugle tilbage holdende, og det har Diana læst. Hun giver Luna, den tryghed og forståelse, hun har brug for i forhold til hesten og læring herom. Diana tager sig tid til Luna, og ruster hende med ros og Luna suger det til sig. Jeg ligger trygt Luna i hænderne på Diana, til hver enkel ridetime. Luna, har altid det største smil på efter en time, og fortæller lystigt, om hvad hun har lært og oplevet. Vil give vores største anbefalinger til Diana og Birkegaarden"  

Katrine Weibel

"I forbindelse med tilridningen af min unghest, har jeg følt et behov for at arbejde mere i dybden med samspillet imellem mig og min hest. Jeg har derfor brug for nogle flere værktøjer fra jorden, som kan hjælpe hende og jeg til at slappe bedre af sammen. Mest af alt nogle værktøjer, hvor vi var sammen om tingene og i et fælles tempo.
Jeg har tidligere snakket med Diana omkring arbejdet med hestene og tog derfor kontakt til Diana. Vi aftalte, at jeg kom forbi med min unghest og så kunne vi se, hvad vi skulle arbejde med. Mit krav var, at vi skulle tage hensyn til hesten, så når den var træt, så skulle vi slutte. Dette var Diana helt enig i.
Diana var god til at forklare, hvordan hun arbejder og meget undersøgende på, hvordan jeg normalt arbejdede med hestene. På den måde kunne hun nemt og hurtigt skræddersy et kort program med 3-5 øvelser, som vi så kunne arbejde med derhjemme. Dette både i stalden, til og fra fold og på gåture.
Vi har arbejdet videre med øvelserne og der mærkes også en betydelig forskel. Jeg har nu en unghest, som er på, når vi arbejder sammen. Hun slapper tydeligt at i mit selskab og har fokus på mig. Det virker som om, at hesten er begyndt at hvile mere i sig selv og jeg er blevet mere bevidst om mit kropssprog.
Jeg kan derfor helt klart anbefale Diana - for hun starter der hvor både du og hesten er."Camilla Nymand

"Min 7 årige hoppe Völva og jeg haft nogle spændende åbnende oplevelser sammen med Diana over de sidste måneder, og jeg har længe haft lyst til at dele de indsigter der er dukket op i den sammenhæng.

Ting jeg har bakset med i næsten 2 år, og der har været tidspunkter hvor opgaven syntes næsten umuligt. En introvert hest, et ekstrovert menneske, begge "rå og nye" og begge følsomme. Hvordan får man enderne til at nå sammen. Jeg har vendt og drejet det, forsøgt fra den ene vinkel og fra den anden vinkel - men pludselig falder de i hak, og pludselig bevæger vi os igennem det. Let og ubesværet. Ligesom at skære igennem blødt smør. Var det bare det?

Hvordan kan det lade sig gøre? - jeg smiler af det.

Jeg mærker, at Diana holder et healingsfelt, et relativt stort healingsfelt - en usynlig ramme fyldt med ro og god energi. Der er fuldstændig fravær af meningsdannelse og pres, alene det åbner mit hjerte og skaber ro i min krop. Jeg mærker det, hesten mærker det. Såvel den konkrete kommunikation som hele energien (hvilket jo er nok mindst 95%), skaber plads og skaber ro, og samtidig en fagligt stærk ramme og stærk støtte.

MIN frygt forsvandt og Völvas nakkespændinger forduftede, så jeg nu ser hendes bløde naturlig smukke bæring og følelsen af rentaktet tølt, på bane, ovalbane og på tur, op ad bakke og ned af bakke.

Alt det her skete hen over 3 sessioner.

Indimellem kan vi tro at det er ord og verbal kommunikation der gør forskellen. Jeg har konkret oplevet her, at det har været det rene autentiske møde, både mellem Diana og min hoppe og mellem Diana og mig, og ind imellem mellem Dianas hest og os.

DET skabte forudsætningen for at kunne komme igennem.

Den mentale energi forduftede, og følelsen af at følges ad tog over.

Det er en kæmpe styrke at kunne holde et stort felt af energi, og at have både ro og empati i så store doser, at både hest og rytter mødes så rent - og samtidig en så stærk faglig kompetence til at skubbe præcis det rigtige sted, nogle gange hos hesten, andre gange hos rytteren.

Alle opgaver bliver nemmere når vi følges ad, Völva og jeg, uanset hvad vores mål end måtte være.

De bedste anbefalinger herfra."

Freja Liv

"Jeg hedder Freja Liv og er 13 år.

Jeg har store problemer med mine led og
har altid smerter og nogle dage er det så slemt, at jeg ikke kan holde ud at gå i skole.
For 2 år siden var det slemt hver eneste dag og jeg var rigtig ked af det.
Men så mødte jeg Diana og hendes søde heste.
Jeg har gået til personlig træning 2 gange om ugen hos Diana.
Jeg har desværre stadig smerter og dage hvor jeg ikke har det så godt, men det er blevet så meget bedre.
Særligt Dianas måde at møde mig på, har betydet at jeg altid har det godt og trygt i Dianas selskab.
Diana er altid i godt humør , klar til at hjælpe mig, hun er tålmodig, og sjov at være sammen med.
Jeg har lært så meget af Dianas træning.
Men det der har betydet mest for mig, er at Diana har vist mig, at jeg er god nok selvom jeg har problemer med mine led og jeg har fået meget mere selvtillid
Diana bruger sine super søde heste til at vise mig , hvad jeg kan og skal.
De er alle sammen meget smukke og kloge .
Særligt en af hestene har stjålet mit hjerte
Jeg har lært at hestene kan fornemme om det er en god dag eller om det er en dag, hvor jeg ikke kan holde til så meget.
Alt det har Diana lært mig at lytte til.
Diana er altid super glad og jeg tror aldrig jeg har mødt en person som er så glad og positiv som hun er. Man bliver altid mødt med et smil og godt humør.
Hun er også god til at give råd og vejledning når man ikke kan finde ud af øvelsen. Hun er altid tålmodig og har altid den samme positive indstilling
" Vi prøver bare indtil det virker. " siger hun og hun får altid ret.
Birkegården:
Stald birkegården er et virkeligt smukt sted, skøn natur og fantastisk muligheder for at ride i naturen eller på deres indendørs ridebane, udendørs dressur bane, ovalbane og et pas spor
Undervisningen starter så snart man møder ind på gården.
Jeg er med til at hente hestene fra fold og sadle op.
Når man er på gården kan man mærke den gode stemning der er, søde mennesker og fantastiske heste og den allerbedste ridelærer"